IPKO dyfishon numrin e pikave për konsumatorët besnikë

09 July 2012

Përmes programit për konsumatorët besnik “Pika”, telefonia mobile IPKO ka shpërblyer mijëra konsumatorë besnik dhe ka shpërndarë miliona minuta dhe mega-bajt, falas. Tani, të njëjtit do t’i shpërblejë me dyfish numër të pikave. Përmes një komunikate të lëshuar nga IPKO, thuhet se gjatë verës së këtij viti, me dhjetëra mijëra konsumatorë besnik të telefonisë mobile […]

Read the full story

Posted in Ipko0 Comments

Zmobile Vet i10-ti 1,2,3, Vazhdojmë

09 July 2012

Vet i10-ti 1,2,3, Vazhdojmë Z mobile ka lansuar kampanjën e re “1,2,3, vazhdojmë” për të gjithë konsumatorët e Z mobile të cilët dëshirojnë të komunikojnë përmes Vet i10-ti Falas.   Duke qenë pjesë e platformës speciale të pakos Vet i 10-ti, ju mund të komunikoni sa të doni dhe kur të doni falas.   Për […]

Read the full story

Posted in Zmobile0 Comments

Zmobile Bonus Mbushje 5, 10, 20 euro

09 July 2012

Z mobile edhe kësaj vere ka lansuar një kampanjë të fuqishme duke i shpërblyer konsumatorët me bonus mbushje si minuta, sms dhe mb internet FALAS.   Në atë moment kur konsumatorët e Z mobile shpenzojnë 5,10 dhe 20 euro mbushje, automatikisht i aktivizohen bonuse si minuta, sms dhe mb internet FALAS.   Pasi që konsumatorët […]

Read the full story

Posted in Zmobile0 Comments

Kujtesa 55 kanale per vetem 5 euro

09 July 2012

55 Kanale për vetëm 5 euro 1 INFO KUJTESA 45 TV Mitrovica 2 RTK 46 TV Opinioni 3 KTV 47 TV Vali 4 TV 21 48 21 Bussines 5 K Channel 49 21 Plus 6 KLAN KOSOVA 50 21 Popullore 7 First Channel 51 Next 8 AS 52 Zico TV 9 Alsat M 53 ON […]

Read the full story

Posted in Internet0 Comments

Vala e konsumatorëve

09 July 2012

Pas lansimit të ofertës më të re të VALA-s me bonuse në rimbushje, është evidentuar një rritje e ndieshme në trafikun e përgjithshëm të gjeneruar të VALA-s. VALA për të gjithë konsumatorët e saj me parapagim, ka lansuar ofertën e saj verore, e cila është aktive nga data 1 qershor 2012. Të gjithë konsumatorët me […]

Read the full story

Posted in Vala0 Comments

Vala 3 euro numri me 2 euro mbushje

09 July 2012

Operatori mobil VALA ka bërë uljen e çmimit të numrit nga 5 në 3 euro me 2 euro kredi. Kjo ulje e çmimit të numrit vjen si kërkesë e konsumatorëve tanë dhe përkushtimit të PTK-së që të jetë sa më afër me kërkesat e konsumatorëve të saj. Kjo ofertë është krijuar edhe duke pasur parasysh […]

Read the full story

Posted in Vala0 Comments

IPKO NDËRTON RRJETIN E FIBRIT OPTIK NË TËRË KOSOVËN

09 July 2012

IPKO NDËRTON RRJETIN E FIBRIT OPTIK NË TËRË KOSOVËN   E vetëdijshme se kontrata me PTK-në për marrjen me qera të fibrave optik do të përfundojë në mes të qershorit 2012, IPKO ka ndërtuar infrastrukturën e saj me fibra optik në të gjithë vendin, në një afat rekord kohor. Për më pak se nëntë muaj, […]

Read the full story

Posted in Ipko0 Comments

IPKO AVANCON INTERNETIN NË TËRË KOSOVËN, THJESHTËSON QASJEN NË RRJET

09 July 2012

Me instalimin e pajisjeve të fundit teknologjike nga CISCO, IPKO tani ofron internetin më të shpejtë dhe shërbimin më stabil, në të gjitha qytetet e Kosovës. Prishtinë, 3 korrik 2012 – Migrimet e fundit të rrjetit fiks në platformën DOCSIS 3.0 u mundësojnë përdoruesve të internetit nga IPKO të kenë internetin më të shpejtë dhe […]

Read the full story

Posted in Ipko0 Comments

IPKO MIRËPRET KONSUMATORËT E RINJ ME 1000 MINUTA, SMS OSE MEGA-BAJT

09 July 2012

Për numrin e tyre të ri, përdoruesit e rinj të telefonisë mobile IPKO do të shpërblehen me më shumë mbushje, minuta, SMS ose megabajt, për pesë muajt e ardhshëm. Të gjithë konsumatorët e rinj të cilët duan t’i bashkëngjiten telefonisë mobile IPKO mund të blejnë numër të ri 049 për vetëm 3 euro me 3 […]

Read the full story

Posted in Ipko0 Comments

Pretendentët për PTK-në

09 July 2012

Telekomi gjerman shihet si pretendenti kryesor për të fituar garën për privatizimin e 75 për qind të aksioneve të PTK-së. Përveç tij, interesim për këtë ndërmarrje kanë shprehur edhe France Telecom, Turkcelli i Turqisë dhe ndërmarrja investuese, Delta Partners, me seli në Dubai. Telekom Austria ka gjasa të mos konkurrojë fare. Ata që vjet në […]

Read the full story

Posted in Lajme0 Comments